Kei coaching en training

Voor loopbaan- en ontwikkelvragen

Zet een stap vooruit!

Jij bent een Kei!

Mensen zijn krachtpatsers, echte keien! Wij mensen zijn enorm goed in het bedenken van oplossingen voor hobbels of tegenslag in ons leven. We veren mee, likken wonden en vinden weer een weg.

En soms, soms is het niet zo duidelijk. Dan weet je het even niet. Je ziet jezelf staan en merkt dat je steeds in hetzelfde cirkeltje loopt. Je gedachten kunnen geen manier meer bedenken om een weg in te slaan waar je blij van wordt.  Herken je dat? Misschien herken je je ook in onderstaande voorbeelden:

Assertief zijn en zelfvertrouwen hebben

Ken je dat: mensen die je overweldigen. Later denk je: had ik maar dit gezegd of had ik maar dat gedaan. Je vraagt je af waarom je altijd eerst na moet denken voordat je een antwoord hebt. Eigenlijk wil je niets liever dan vol zelfvertrouwen in de wereld staan. Het gevoel hebben dat het niet uitmaakt wat anderen van je denken. Dat jij gewoon jij bent, zonder twijfels of onzekerheden. 

Negatieve gedachten en piekeren de baas

Over het algemeen hebben we de hele dag een stemmetje die ons voorziet van kritiek op onszelf en de wereld om ons heen. Op één of andere manier is het zelden echt gezellig. Je bent te dik, te dom, te groot, te klein. Het is eigenlijk nooit echt goed. Het is heel vervelend als deze gedachten maken dat je de stappen niet in je leven maakt die je wel zou willen maken.

Loopbaan: dit past nu écht bij mij!

Je hebt misschien werk, misschien ook niet. Je merkt dat het tijd is om een andere weg in te slaan. Maar welke? Wat past nu écht bij je? Waar word je nu écht blij van? 

Je komt niet verder omdat je misschien niet het goede briefje hebt, je het spannend vind je zekere baan los te laten of je raakt verzand in al die vacatures. Waar doe je goed aan, wat past bij jou?

Dit zijn momenten waarop een coach je verder kan helpen. Ik weet dat jij een kei bent! Misschien twijfel je er nu zelf aan, maar samen onderzoeken we jouw krachten en belemmerende gedachten. Tijdens de coaching wandel, vraag en denk ik met je mee. Ik laat je zien wat er bij jou van binnen gebeurt en welke keuzes jij hebt om het anders te gaan doen. Ik werk vanuit de Transactionele Analyse, een prachtige én praktische ziens- en werkwijze.

Teams en coaching

Ook in een team kun je vastlopen of een grote wens hebben om te ontwikkelen of te vernieuwen. Alleen: hoe pak je dat aan? Ik werk graag met jullie om samen te ontdekken wat jullie met elkaar te doen hebben. Waar praten jullie juist wel en niet over? Hoe zit het met jullie gemeenschappelijke stip op de horizon? Hoe gebruiken jullie elkaars talenten en praten jullie over verschillen? Ik werk met Insights Discovery, de methodiek die in kleuren vertaalt welk voorkeurs gedrag je en je collega's laten zien.

Wij zetten een stap verder als team!

In teams speelt er van alles in én tussen mensen. Bij de ene persoon voel je je op je gemak en kun je fijn samenwerken, bij de ander voel je je een tuinkabouter en komt er niks uit je handen. Dat is wat mensen met elkaar doen, zonder verkeerde bedoelingen. Soms ontstaat onrust in een team door dingen die gebeuren buiten het team, bijvoorbeeld bezuinigingen of een andere manier van werken. Een ander team heeft weer last van de cultuur in het team of de organisatie. Wat de reden ook is, het is tijd om met elkaar stil te staan bij wat jullie nodig hebben.

Het is niet de berg die we bedwingen, maar onszelf

Edmund Hillary

Coaching en training

 

Zet een stap vooruit!

Coaching - voor jou

Echt stil staan bij jezelf, tijd nemen om écht de diepte in te gaan en te ontdekken wat er bij jou van binnen gebeurt. Natuurlijk vind je ook de handvaten waardoor jij weer verder kunt.


€ 75,00 per uur (incl. BTW)

Zakelijk € 115,00 (excl. BTW)

Coaching - Teams

Een team is altijd in beweging. Als team neem je de tijd om te zien waar aandacht nodig is. Wat hebben jullie samen te doen om jullie doelen te halen én om het goed te hebben samen? 


Prijs op aanvraag

Trainingen

Niets mooier dan samen leren! Natuurlijk krijgen jullie altijd een training op maat. Ik werk met Insights Discovery, dé methodiek die in kleuren inzicht geeft in elkaars gedrag.


Prijs op aanvraag

Nieuwsgierig? Neem vandaag nog contact op!

Even voorstellen..

Ik ben Noortje Schuddebeurs en in 1978 geboren in het westen en nu ruim 19 jaar geaard in het oosten van het land. Sinds 2017 geef ik individuele- en team coaching vanuit mijn eigen praktijk. Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker en coach en verdieping gezocht in de Transactionele Analyse (TA). De TA is een prachtige en praktische ziens- en werkwijze waarmee je goed inzicht krijgt in waar jij tegenaan loopt en wat jij kunt doen om meer autonoom in het leven te staan. Insights Discovery gebruik ik om voorkeursgedrag inzichtelijk te maken in een persoonlijk profiel. Dit zet ik in bij individuele coaching en bij het werken met teams.


Als coach en trainer ben ik speels, nieuwsgierig, confronterend en eerlijk. Ik schep graag ruimte en humor om samen te puzzelen wat er nu precies speelt. Ga je mee op ontdekkingsreis?


Wat mensen zeggen

Coaching

Noortje kijkt verder dan het probleem oplossen. De coaching sluit aan bij de persoon.

D. van Breemen


Ik heb geleerd mijn ambities bij te stellen aan mijn levensfase. Ik ga genieten van mijn gezin!

Anoniem

Team Coaching

Ik ben van mening dat de teamcoaching de kern naar boven heeft gehaald met betrekking tot onze samenwerking. 

Jeugdconsulent


Je was erg 'eigen', iedereen voelde zich op zijn gemak. Een eye-opener voor iedereen.

G. Caspers, Jeugdconsulent

Training

De trainster is deskundig, prettig in de omgang en heeft oog voor wat er in het hier en nu speelt. We hebben er veel aan gehad


Zeer goede docent. Sloot goed aan bij deelnemers, goede inhoud, volgde "ons proces" en niet gewoon het programma. Sterker nog, Noortje staat nu in mijn top 3 van docenten van alle trainingen die ik afgelopen 25 jaar heb gehad, kortom TOP.

Klaar voor coaching of training?

Mail me voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek!


Kei Coaching en Training

adres

Waterstraat 5, Zutphen 

Of locatie op afspraak.

Telefoonnummer


Op deze website worden cookies gebruikt. Ben je daarmee akkoord? Druk dan op accepteren.

>